Goed doordacht vooropgezet plan

Wil je ontsnappen aan de narcist?

Wanneer je je realiseert dat weg gaan en geen contact meer hebben met de misbruiker de ultieme doelstelling is, dan zou een voorzichtig, goed doordacht, vooropgezet plan uitgedacht moeten worden. Wanneer er bijvoorbeeld kinderen en eigendommen in betrokken zijn dan kan het abrupt verlaten van de narcist, negatieve gevolgen hebben.

Veel narcisten zullen het abrupt verlaten als een aanval zien en zullen wraak zoeken. Zoals het er voor zorgen dat je je kinderen verliest. Je huis zou in een executieverkoop gezet kunnen worden. Ze zou er voor kunnen zorgen dat jij in de buitenwereld een slechte naam krijgt.

Alhoewel weg gaan het hoofddoel is zal je met een goed support systeem moeten komen om een uitweg te creëren die jou het minst zal schaden. Als je met iemand praat die probeert een bron van hulp te zijn maar die niet compleet te situatie begrijpt, geef ze dan informatie met betrekking op deze stoornis zodat ze kunnen begrijpen dat waar ze mee te maken hebben, een serieus probleem is.
Raadpleeg bijvoorbeeld de artikelen die gelinkt zijn aan onze website, mannendiemisbruiktzijn.nl. In deze artikelen geven mensen uitleg over hun opvattingen en ervaringen met betrekking tot de ziekelijke vormen van misbruik die deze vrouwen hanteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.